Ontdek de natuur met

Teamuitjes

Op zoek naar originele activiteiten in de natuur? In het wilde weg verzorgt teamuitjes voor bedrijven, families en andere groepen. Kom koken op het kampvuur, ontdek eetbare wilde planten of
beleef de Drentse natuur vanuit de kano. Onthaast, ontspan en geniet.

Vergaderen in de natuur

Ben je op zoek naar een originele en inspirerende vergaderlocatie?

 

Denk eens buiten de bekende kaders en laat je door In het wilde weg meenemen de natuur in. Hier maken wij voor jullie een kampvuur. Hier omheen kunnen jullie in alle rust vergaderen. 

Onze vergaderlocaties liggen op een prachtige plek langs een beek of in het bos. Het kampvuur, de natuur en de eenvoud van de locatie zal zijn inspirerende werk doen om jullie vergadering tot een succes te maken.

Desgewenst verzorgen wij ook jullie lunch of diner op en rond het kampvuur. Verder kan de vergadering gecombineerd worden met één of meerdere activiteiten die In het wilde weg aanbiedt.

Wildplukken

Wil je een eetbare plantenwandeling bij jou in de buurt organiseren? 


Ga samen met collega’s, vrienden of familie mee met Leah op pad en ontdek hoe eetbaar jouw omgeving is. Na deze middag zal jouw berm nooit meer hetzelfde zijn.

Weet je dat je een heerlijke pesto kunt maken van zevenblad, een lekkere soep met hondsdraf en een frisse salade van vogelmuur? Gezond en verrassend lekker! Laat je verrassen door de smaken van de natuur en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Duur: 1 à 2 uur
Prijs: € 15,00 per persoon, excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding
Te boeken vanaf 10 personen.

Natuurbelevingstochten

Ga de natuur  in en voel je ondergedompeld in de wildernis.

 

Ontdek en beleef de natuur met een natuurgids van In het wilde weg. Zij nemen je mee naar prachtige plekken, wijzen je op diersporen, beverburchten en bijzondere en eetbare planten. Kom struinen langs de Hunze, het stroomgebied van de Drentse Aa of een mooi gebied bij jou in de buurt en voel je ondergedompeld in de wildernis.

Duur: 1 à 2 uur
Prijs: € 15,00 per persoon, excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding
Te boeken vanaf 10 personen.

Koken op het kampvuur

Een gezellig vuur met je eigen maaltijd

 

Maak samen met natuurkoks Tim en Leah je eigen maaltijd op het kampvuur. Een heerlijke wilde kruidensoep, bonenschotel of bannockbrood van het vuur. Allemaal met gezonde en pure ingrediënten. Het vuur zorgt voor gezelligheid, warmte en sfeer en het eten doet de rest.

Duur: 1 à 2 uur
Prijs: € 15,00 per persoon, excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding
Te boeken vanaf 10 personen.

Vraag maar raak

Contact